Devecser

Megtekintettük a Bakony virágait

Devecserben került megrendezésre a Bakony-Somló Népművészeti Találkozó a művelődési központban és piactéren. Júniusban otthonunk kis csoportja is ellátogatott a Bakony Virágai szólótáncversenyre.

Pünkösdi vetélkedő Devecserben

A pünkösd a húsvét utáni hetedik vasárnapon és hétfőn tartott ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját ünnepli.

Egészséges életmód mindenkinek

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egész napos verseny keretében döntik el, melyikük települése a sportosabb.

A költészet napja Devecserben

A Költészet napjára házon belüli vetélkedővel készültünk devecseri telephelyünkön. Már napokkal ezelőtt elkezdődött a felkészülés, hiszen intézményen belül ismerős költők sorai köszöntöttek mindenkit.

Akit szeretnek a lányok annak jó

Magyarországon 1914-ben ünnepelték meg először a nőnapot, amelyen a legnagyobb hagyománya a virágok ajándékozásának van, de különböző édességekkel is szoktak kedveskedni a férfiak a hölgyeknek ezen a napon.

Heje-huja vigadalom

Devecserben a farsangi időszak a készülődés jegyében zajlott. Kézműves foglalkozások keretében lakóinkkal közösen készítettük el a vigadalom helyszínéül szolgáló terem díszítő elemeit.

Oldalak

Feliratkozás Devecser csatornájára