Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt az Ujvári János Református Szeretetotthon honlapján!

E köszöntő megírása során gondolataimat gyűjtögetve és rendszerezve felmerült bennem az a kérdés, hogy Ön, kedves Olvasó, mely okok miatt látogatott oldalunkra.

Az egyik ezek közül a véletlen. Ez számunkra természetesen nem jelenti azt, hogy látogatása kisebb jelentőséggel bírna, mint aki konkrét céllal néz körül nálunk!  Örömmel vesszük, ha körülnéz, és bízunk benne, hogy a színes és sokrétű témakört felölelő honlap áttanulmányozása során olyan impulzust kap tőlünk, amitől szebbé válik a napja, gondolatokat ébresztünk, amely által megerősödnek, vagy pozitív irányba változnak az idős emberekről, az idősek otthonairól szerzett eddig tapasztalatai!
Napjainkban nem könnyű meghozni azt a döntést, ha életünket idősek otthonában szeretnénk folytatni, de az intézményben dolgozó munkatársaink elhivatottak az idősgondozás iránt, és birtokában vannak azoknak a szakmai ismereteknek, amely által képesek vagyunk empatikus, humánus ellátás biztosítására! 

Ön. aki konkrét céllal barangol nálunk, olyan információkat találhat, amely által kedvet kap egyik, vagy akár több telephelyünk felkeresésére is! Ez külön öröm és megtiszteltetés számunkra, szívesen fogadjuk „házunk táján”!

Forsthoffer Erzsébet
igazgató