Szőc

Vidám bográcsparti Határvölgyben

Végre megjött az igazi nyár, és kezdetét vehette a természetben a sütés, a főzés és a bográcsozás időszaka. Szőci intézményünk e gondolatok jegyében várta részlegeinket egy zamatos paprikás krumpli elkészítéséhez.

Kedvencünk a palacsinta!

A palacsinta jó! A palacsintát mindenki szereti! A palacsinta finom! Ezért úgy gondoltuk, hogy ezen gondolatokat szem előtt tartva meghívjuk intézményegységeinket egy közös palacsintasütő-, falatozó- és ismeretgyarapító napra, a Palacsinta maratonra Szőcre.

"Az igaz ember pedig hitből él"

A Reformáció 500. évfordulója valamint a Szociális Munka Napja alkalmából emlékünnepélyt és megemlékezést rendezett a Mezőörsi Református Egyházközség november 10-én, amelyen intézményegységünk mezőörsi, pápakovácsi, külsővati, szőci és jobaházai részlegeinek munkavállalói is részt vettek.

A Kútvölgy Parkban pihentünk

Nagy lelkesedéssel készültünk a hagyományosan július végén tartandó Szőci falunapra, amelyre Németh Balázs polgármester úr hívott meg bennünket a Kútvölgy Szabadidő Parkba.

Juniális sólymok szárnyán

Ebben az évben nagyszabású szabadtéri program keretében tartottunk juniálist, amelyre meghívtuk társintézményeink lakóit is.

Történelmi kutatásban vettünk részt

Nagy megtiszteltetésként fogadta intézményünk a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság „Angyal István” Pályázatának záró rendezvényére szóló meghívását, amelyet Budapesten a Vakok Iskolája Nádor-termében tartottak április 26-án.

Oldalak

Feliratkozás Szőc csatornájára