Jótékonysági batyus bál Szőcön

Ez év utolsó februári hétvégéjén került megrendezésre a szőci Művelődési Házban az első alapítványi jótékonysági batyus bálunk, amelynek megszervezése nem kis feladatot jelentett számunkra.

A farsangi időszakhoz kapcsolódóan szerettük volna megmozgatni az adakozó lelkű embereket: mindazokat, akikkel munka, vagy bármilyen egyéb kapcsolatban állunk. Szerencsére felhívásunk során egymást érték a felajánlások: voltak, akik az est vacsorájához, voltak akik a mulatsághoz és a szükséges kiegészítők beszerzéséhez, valamint a fellépő fiatalok megvendégeléséhez járultak hozzá. Aki valami miatt nem tudott részt venni a mulatságon, támogatói jegy megvásárlásával tudott hozzájárulni a rendezvény sikeréhez. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult jótékonysági rendezvényünk sikeres lebonyolításához.

Az est hangulatáról Berki Barnabás zenész gondoskodott. A szépen megterített asztaloknál Forsthoffer Erzsébet, integrált intézményünk igazgatója valamint Major Istvánné Keresztes Alice szőci részlegvezetőnk köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően a Platina ajkai tánccsoport modern táncelőadását láthattuk, amelyben a fiatal korosztályól az „örökös aranysarkantyú” címmel rendelkező táncművészekig sokan szerepeltek. Fergeteges műsorukat hatalmas tapssal jutalmazták a bál résztvevői.

Ezt követően folytatódott a jó kedvű táncmulatság. Mire a tombolasorsolás elkezdődött, alig maradt gazdátlanul a „szerencse” jegyekből. Az est csúcspontjaként megkezdődhetett az izgalmas tombolasorsolás. Minden nyeremény boldog tulajdonosát nagy tapssal jutalmazta a „közönség. Ezt követően kivilágos kivirradtig folytatódott a mulatság, azzal az elhatározással, hogy jövőre ismét részesei lehetünk ennek a szép, hagyomány teremtő kezdeményezésnek!

Intézmény: